Wat Kost Een Personal Trainer Per Maand? - Move To Improve - Motionacademy.be  thumbnail

Wat Kost Een Personal Trainer Per Maand? - Move To Improve - Motionacademy.be

Published May 01, 23
9 min read

Transformaties Archieven - Personal Training Eindhoven - Dé ...

Op basis van de reacties op de trainingsprikkels gaat de coach tijdens het trainingsproces kunnen versnellen of ingrijpen indien nodig. Iets wat geautomatiseerde trainingsschema’s of Dr. Google meestal niet doen. Misschien wel één van de meest voorkomende situaties is dat men op zoek gaat naar een nieuwe start, opnieuw naar een gezonde en fitte levensstijl.

Of atleten die in aanloop van wedstrijden zware schema’s moeten verwerken kunnen op hun beurt evenzeer dat extra duwtje in de rug gebruiken - Personal Trainer In Mechelen - Overtreffen Van Jouw Doelen Is Ons Drijfveer - MotionAcademy.be. Het motivationele aspect ontbreekt vaak en is onderliggend één van de belangrijkste zaken waar je als coach op inspeelt. Personal coaches hebben daarom in hun opleiding ook bepaalde coaching technieken aangeleerd.

Ook daar houdt de personal coach rekening met persoonlijke karakteristieken. Empatisch vermogen is een must in ons beroep. Een coach zal naar jouw verhaal luisteren en een dieper gesprek willen aangaan met jou. Het is op dat moment dat de beste resultaten worden bereikt: wanneer beide partijen elkaar toelaten en vertrouwen.

Beiden zijn nodig, maar het is meestal de intrinsieke motivatie die je doorstart in de weg staat. Het is daar waar de personal coach op inspeelt, terwijl hij of zij zelf de extrinsieke motivator is. Kleine progressies kunnen alvast een enorm verschil maken op de motivatie. De negatieve spiraal van voordien wordt op die manier omgezet naar een positieve spiraal. Personal Trainer In Mechelen - Overtreffen Van Jouw Doelen Is Ons Drijfveer - MotionAcademy.be.Op dat moment merken we vaak dat mensen vertrokken zijn en autonomer te werk kunnen gaan (Personal Trainer In Mechelen - Overtreffen Van Jouw Doelen Is Ons Drijfveer - MotionAcademy.be).

Home - Lite

Mijn naam is Danny Delvers en ik ben de oprichter van Delda sport Amsterdam. Met ruim en hebben wij al meer dan 1000 klanten geholpen fit en slank te worden en hiermee een belangrijke bijdrage geleverd aan hun mentale en fysieke gezondheid. Afvallen, Meer energie, Lekkerder in je vel, Sporten met plezier, Dat doen wij natuurlijk door te trainen.

De personal training van Delda Sport zelf, maar ook op wat je daarnaast kunt doen om jouw gezondheid een belangrijke boost te geven. Zo helpen wij je waarin je de beste resultaten boekt. Your health is our challenge! - Personal Trainer In Mechelen - Overtreffen Van Jouw Doelen Is Ons Drijfveer - MotionAcademy.be.

MotionAcademy (Personal Trainer Mechelen)

Lange Schipstraat 78, 2800 Mechelen
0488 37 72 25
Klik hier voor meer

Wat heeft Activelifestyle mij gebracht? Voor mij als fysiotherapeut is belangrijk: verander je levensstijl wanneer je daar klachten door ondervindt. Dat geldt ook voor mezelf en ik wilde daar graag wat aan doen maar wist niet goed hoe ik dat zelf moest doen. Dus een personal coach gezocht bij Fit in Twente en begonnen met dit programma.

Haalbare doelen die gezamenlijk een duidelijke meerwaarde hebben boven losse onderdelen. Consequent doen en terugkoppelen via app en terugkom-moment gaven mij de juiste steun in de rug, evenals het resultaat van het herhaalde fitheidsprofiel: aanzienlijke verbetering over de hele linie en we gaan door voor nog 2 maanden en als extra doel 10 km lopen bij de Enschede Marathon (Personal Trainer In Mechelen - Overtreffen Van Jouw Doelen Is Ons Drijfveer - MotionAcademy.be).

Door de begeleiding, de uitleg en de zelf meetbare (positieve) resultaten is er een grote verandering opgetreden waar ik heel blij mee ben en waar ik nu zelf goed mee verder kan gaan. Het resultaat bevestigt het effect van het programma en dat motiveert om verder te gaan. Samengevat: laagdrempelig, duidelijke verbetering van mijn gezondheidsprofiel, meer kracht en minder blessures, meer uithoudingsvermogen en meer vertrouwen dat ik het zelf weer in de hand heb en me bewust ben van wat wel en niet goed voor mij is.

Personal Training - Het Leefstijlhuis

Een aanrader voor iedereen die op een bewuste manier aan zijn of haar eigen gezondheid wil werken, nu en in de toekomst. Man, 59 jaar, fysiotherapeut. "Wij sporten inmiddels al 2 jaar bij Fit In Twente. De trainingen zijn erg uitdagend. Door de persoonlijke begeleiding ga je altijd net iets verder dan bijvoorbeeld in de sportschool.

Andre is altijd enthousiast en weet ons telkens opnieuw te motiveren. We zien de meerwaarde van een personal trainer absoluut terug in de resultaten die we de afgelopen 2 jaar behaald hebben. Een uur lang keihard werken maar iedere keer na afloop weer een voldaan gevoel!" Anoniem Na een periode van ziekte en hartrevalidatie was ik op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te sporten.

Bij het zien van de website van André had ik gelijk een goed gevoel. Na een intakegesprek zijn we van start gegaan. Er was veel aandacht voor mijn persoonlijke situatie, iets wat ik had gemist bij verschillende fysiotherapeuten waar ik intussentijd was geweest om te trainen. Tijdens de periode van intensief aangepast trainen voelde ik me superfit.

Vaak erg pittig, grenzen opzoekend, maar met resultaat en André kan je prima motiveren. En nu het geleerde in praktijkbrengen in de sportschool!! ...... 44 jaar. Barbara en Marcel over FIT:We sporten al twee jaar bij Fit. Persoonlijke Trainer Aanbod. Dat is best lang als je bedenkt dat we daarvoor vaak al na een maand of drie afhaakten en eigenlijk helemaal niet meer aan sport deden.

Met hulp van het enthousiasme van Andre en Harold halen we die doelen ook. Dat is natuurlijk best wel motiverend. En zit het even tegen of hebben we niet zoveel zin dan is er positieve feedback of een andere trainingsvorm die ons weer motiveert. We merken dat we conditioneel vooruitgaan, sterker worden en blijvend bewuster met voeding omgaan (Personal Trainer In Mechelen - Overtreffen Van Jouw Doelen Is Ons Drijfveer - MotionAcademy.be).

Reviews & Ervaringen - Houth Personal Training

Waarom Fit in Twente? Omdat het “op maat” afgestemde sporttraining is. Er wordt eerst geïnventariseerd wat kan je en wat wil je? Naar aanleiding daarvan maakt de trainer een individueel sportplan voor je. Dit loopt als rode draad door de training. Je kunt de training plannen wanneer het jou uit komt ofwel past in jouw agenda, ik ervaar dit als een groot voordeel en je bent niet gehouden aan openingstijden van een sportschool.Voor mij betekent dit dat ik sport zelf leuk begin te vinden. De tijd dat jij de trainer hebt “ingehuurd” is hij er ook enkel en alleen voor jou en je hoeft hem niet te delen met meerdere of andere sporters. Mw. Jos Bosch Ik ben al 5 jaar aan het trainen bij Fit in Twente, Andre Wigger, en het bevalt mij uitstekend.

1x per week bodypump en 1 x per week spinning –bike. Later ben ik overgegaan naar 2x per week spinning –bike. Toch merkte ik, ik ben 65 jaar, dat ik alles niet meer zo soepel kon. Er stond een oproep in de krant om je fitheid te testen en toen merkte ik dat mijn conditie veel te wensen overliet.

Maar ja…als het gezellig is…. Dit bedacht ik mij allemaal. Ik train 1 x per week en steeds is het een verrassing welke training ik moet doen. Het wordt precies bijgehouden. De ene keer is het je armen en schouders als extra trainingsaccent en de andere keer zijn het de rug en beenspieren.

Momenteel loop ik met heel veel plezier minimaal 2x per week 9 km hard en lekker in het bos. Ik vind het heerlijk om na een intensieve training je naderhand fit te voelen (Personal Trainer In Mechelen - Overtreffen Van Jouw Doelen Is Ons Drijfveer - MotionAcademy.be). En waar ik nou het meest trots op ben? Ik doe geen diëten maar let wel op wat ik eet en heb een goede balans gevonden om zo mijn gewicht op peil te houden.

Wat Zijn De Prijzen Voor Een Personal Trainer Aan Huis?

Praten over mezelf is niet één van mijn sterkste punten. Dat lijkt wellicht irrelevante informatie, maar nu je dat van me weet, ken je me al direct een beetje beter beter ;). Ok ik ga mijn best doen! Ik ben Robert Stols, geboren in het jaar 1985 (dan weet je ongeveer hoe oud ik ben en hoef ik niet ieder jaar deze tekst aan te passen:D), in 2017 in het huwelijksbootje gestapt, vader van twee (knappe) dochters (lijken op hun moeder hoor), fulltime fitness enthousiast en Personal Trainer en Online Coach van beroep.

Vanaf dat moment heb ik mij aan de hand van veel verschillende studies, opleidingen, seminars en cursussen volledig verdiept in training, voeding en alles wat er bij komt kijken om resultaat te bereiken. Het meeste heb ik echter geleerd door zelfstudie; boeken en onderzoeken (zo saai, maar zo leerzaam) lezen en vooral zelf heel veel doen! Inmiddels heb ik al bijna 10 jaar training en coach ervaring.

Ook ik ben ooit begonnen als newbee in de gym die maar wat deed en die wat aanmodderde met z’n voeding. Ik ben ontzettend blij dat ik die ervaring heb opgedaan, omdat het mij enorm veel inzichten heeft gegeven. Tijdens de verschillende processen die ik doorlopen, ben ik mij vooral bewust geworden van de elementen die nodig zijn om gewenste gewoontes aan te leren en te behouden, om zodoende op een consistente wijze resultaat te boeken.

Al snel kon ik mensen vanuit mijn passie inspireren om ook een levensstijlverandering door te voeren. Stap voor stap begon ik mensen te begeleiden, wat zeer veel voldoening bracht. Mij motiveert het enorm om mensen te helpen die de keuze durven te maken om een levensstijlverandering door te voeren, ook al staat hun omgeving niet volledig achter ze - Personal Trainer In Mechelen - Overtreffen Van Jouw Doelen Is Ons Drijfveer - MotionAcademy.be.

Wat mij echter nog meer aanspreekt is de psychologische ontwikkelingen die een individu doormaakt door middel van de leerprocessen die wij aanreiken als professionals. Dit alles geeft mij ontzettend veel voldoening en is de reden waarom ik mij voor 100% inzet. Personal Trainer In Mechelen - Overtreffen Van Jouw Doelen Is Ons Drijfveer - MotionAcademy.be. Het is inspirerend om het proces mee te maken waarin iemand het heft in eigen hand neemt en de verantwoordelijkheid neemt over zijn/haar leven! Meer over mijn aanpak.